fbpx

SPA

Ett spabad skapar en helt unik miljö för ditt hem, och är en plats för likväl socialt umgänge som total avslappning. Conxept Pool hjälper dig att hitta och montera spabad och erbjuder idag toppklassade produkter från Sveriges tre ledande varumärken, Svenska Bad, Nordpool och Villeroy & Boch.

Utforska våra spamärken

Vi samarbetar bara med dem bästa leverantörerna!

Våra bästsäljare

Vancouver_BE-1024x669

VANCOUVER

Med Vancouvers Accu-pressure sits och kroppsformade ligglounger kan du njuta maximalt. En äkta vattenterapi som gör att du slappnar av och ökar cirkulationen i kroppen. I Vancouver finns det gott om plats. Två ligglounger och fyra sittplatser ser till att ni kan vara många som njuter i badet.

Pris inkl moms: 89 900:-

Svalbard_sbiwebb

SVALBARD

Vårt mest prisvärda bad, som ger en fantastisk skön badupplevelse till låg kostnad. Med plats för upp till 5 personer är det ett perfekt val för den lilla familjen. Samma goda isolering som våra dyrare kar, vilket också ger en god ekonomi.

Pris inkl moms: 39 900:-

JustSilence_sbiwebb

JUST SILENCE

Just Silences minimalistiska design är inspirerad av nutida arkitektur och passar väl in i dagens boendemiljöer. Med väldefinierade form och räta linjer blir detta spabad en designikon på uteplatsen. 2015 blev badet tilldelat iF Design Award och 2016 the Red Dot Award.

Pris inkl moms: 159 900:-

DSC_0384-1024x680

DENVER

Denver har två sköna ligglounger, och dessutom både vattenfall och ett stämningshöjande LED-ljus. Här njuter du till fullo med nära och kära. Ett kvalitetsbadkar som precis våra andra bad har ett välisolerat lock. Kyl drycken, duka upp tilltugget bredvid, och sjunk ned i vattnet.

Pris inkl moms: 69 900:-

wasa_kredit_logotype

Delbetala ditt spabad eller pool med en förmånlig finansieringslösning

Nedan finner du de alternativ och möjligheter som erbjuds. Välj själv vilken månadskostnad som passar just dig. Finansieringen är flexibel och kan när som helst förtidslösas utan extra kostnader.

  • Ansökan tar bara några minuter
  • Välj den månadskostnad som passar Er bäst
  • Räntefritt upp till tre (3) år samt lån till förmånlig ränta
  • Köp nu betala om tre (3) månader
  • Du kan när som helst amortera extra eller förtidslösa vår kredit eller lån avgiftsfritt
Skärmklipp

*Kampanjavgiften är en engångsavgift och tillkommer på första aviseringen                        **Effektivränta vid 100 000 Kr se tabell.