fbpx

Svenska Bad

Svenska Bads massage spabad är utvecklade för att klara det skandinaviska klimatets mest extrema växlingar. Vi använder de stryktåligaste materialen, marknadens effektivaste isolering och den senaste tekniken för rening.

TORONTO

7 st sittplatser

Pris inkl moms: 99 900:-

DALLAS

Runda badet Dallas blir mittpunkten i familjehänget. Gott om plats och fyllt med sköna funktioner och 33 masserande munstycken. Ett välisolerat lock och fullskummad konstruktion gör Dallas väl anpassat för det nordiska klimatet. Trappa ingår i priset.

Pris inkl moms: 59 900:-

LEXINGTON

Pris inkl moms: 249 000:-

VANCOUVER MIDNIGHT BLACK

Ergonomisk utformning, AccuPressure, led-belysning, audiosystem och WiFi med hela sju platser inklusive två med liggläge – Den ena liggloungen är dessutom utrustad med en sequencer vilket gör att man kan få olika massageprogram via en separat display panel. Vancouver Midnight Black är fulladdad med egenskaper som får dig och dina vänner att må bra, bättre, bäst.

Pris inkl moms: 89 900:-

VANCOUVER BE

Vancouver Black Edition – Spabad i sober helsvart design i begränsad upplaga. Black Editions Accupressure sits och kroppsformade ligglounger bjuder på vattenterapi med stil. Komplettera badet med extrautrustning i form av vårt kraftfulla audiosystem och Wi-Fi.

Pris inkl moms: 89 900:-

VANCOUVER

Med Vancouvers Accu-pressure sits och kroppsformade ligglounger kan du njuta maximalt. En äkta vattenterapi som gör att du slappnar av och ökar cirkulationen i kroppen. I Vancouver finns det gott om plats. Två ligglounger och fyra sittplatser ser till att ni kan vara många som njuter i badet.

Pris inkl moms: 79 900:-

DENVER

Denver har två sköna ligglounger, och dessutom både vattenfall och ett stämningshöjande LED-ljus. Här njuter du till fullo med nära och kära. Ett kvalitetsbadkar som precis våra andra bad har ett välisolerat lock. Kyl drycken, duka upp tilltugget bredvid, och sjunk ned i vattnet.

Pris inkl moms: 69 900:-

EARL

Earl är en äktsvensk, rymlig och mångsidig storsäljare. Här badar hela familjen tillsammans, en kan sträcka ut sig i liggloungen medan de andra fem njuter av härlig massage i sittande läge. Earl är troligtvis marknadens bäst isolerade spabad.

Pris inkl moms: 59 900:-

DALLAS XL

Extra rymliga Dallas XL har alla sköna funktioner som Dallas, men extra rum för ett par glada badare till. Här kan man bjuda in både farmor och farfar till ett dopp i det blå! Välisolerade lock och fullskummad konstruktion, anpassat för de nordiska klimatet. Trappa ingår i priset.

Pris inkl moms: 69 900:-